23 Nisan

Bütün Dünya Buna İnansa 23 Nisan Coşkusu Etkinlik Yönergesi

Etkinliğin Amacı:

Pandemi döneminde 23 Nisan coşkusunu gönüllerince yaşayamayan öğrencilerimizin bu konudaki eksikliklerini pandemi arkadaşları ile bir arada söyleyecekleri şarkı ile bir nebze gidermek. Ulusal egemenlik günü heyecanını hissetmek ve hissettirmek. Bu güzel günde güzel bir dünya için hep birlikte seslenişte bulunmak.

 Etkinliğin Uygulaması :

23 Nisan Heyecanını Proje ortak Okullarımız Bursa / Gürsu Zafer Ortaokulu, Bursa / Ekol Tabiat Koleji, İzmir / Menemen Şehit  Hakan Gülşen Anadolu İmam  Hatip Lisesi, Malatya / Darende Mehmet  İzzet Paşa Ortaokulu  proje öğretmenlerimiz Hülya Ulusoy / Tülay Bulut / Münise Çalış / Hanife Nur Şimşek / Yılmaz Keskin / Mehmet Emin Selçuk rehberliğinde paylaşılan şarkı sözleri öğrencilerimiz tarafından çalınan enstrümanlarla seslendirilerek ortak ürüne dönüştürülecektir. Web 2.0 aracı olarak Viva video ve Canva veya Crello kullanılabilir.

Sorumlu öğretmen: Tülay BULUT / Yılmaz KESGİN

https://youtu.be/6-6etqzWND8


 

Yorumlar

  1. Pandemi sürecinde uzaktan da olsa çocuklarımız bu anlamlı günü kutladılar .Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzel oldu hep birlikte şarkı söyledik ben gitar çaldım 😊

    YanıtlaSil
  3. Yine çok güzel eğlenceli bir projeydi ne kadar engel de olsa 23 nisan'ı yaşattık

    YanıtlaSil
  4. Bu pandemi döneminde 23 Nisan'ı yine kutladık . Gerçekten çok güzeldi .

    YanıtlaSil
  5. Pandemi bize engel olmadı. Biz bizim bayramımız 23 Nisanı yine de maskeli de olsa, uzaktan da olsa, mesafeli de olsa kutladık.

    YanıtlaSil
  6. 23 Nisan'ı böyle kutlamak da güzeldi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder